Köp Hydroxiklorokin 200 mg receptfritt på nätet

hydroxychloroquine köpa

Plaquenil är ett antireumatiskt, antimalarialt, antiparasitiskt och immunmodulerande läkemedel. På 1950-talet godkändes det av FDA för att förebygga och behandla malaria. Senare godkändes det även för behandling av lupus och reumatoid artrit. Plaquenil tabletter sänker ditt immunsystems förmåga att orsaka inflammation. Det rekommenderas som en sjukdomsmodifierare, med andra ord för att minska smärta och svullnad och förebygga ledskador och funktionshinder.

Köp Plaquenil (hydroxychloroquine) på nätet

Aktiv substans: hydroxychloroquine
Indikation: Antimalariakinoliner, antirheumatika
Beredningsform: Tabletter
Dosering: 200 mg, 400 mg
Pris: pris från 39.03 kr per tablett 200 mg

köp nu

Plaquenil innehåller den aktiva ingrediensen hydroxiklorokin, som finns som ett generiskt läkemedel. Ett generiskt läkemedel är en exakt kopia av det aktiva läkemedlet i ett märkesläkemedel. Det anses vara lika säkert och effektivt som originalläkemedlet. Generiska läkemedel tenderar att kosta mindre än märkesläkemedel. Det mest intressanta med läkemedel är förmodligen att de har en ganska betydande säkerhetsprofil. Både generiska och märkesvaror finns som 200-mg- och 400-mg-tabletter. Bara vi har Hydroxychloroquine i ІSverige till överkomliga priser för dig!

Letar du efter piller på slutenvårdsapotek ? Vi har den billigaste Plaquenil Hydroxychloroquine på vår onlineplattform Ivermectin-kopa.com. Vi är Sveriges ledande nätapotek som erbjuder ett brett utbud av piller! Vårt uppdrag är att göra svenska familjers liv enklare genom att tillhandahålla prisvärd och snabb tillgång till Plaquenil. Fördelarna med att handla online är bekvämligheten av det hela samt att spara pengar. Vår online-plattform ger användbar information om mediciner och sjukdomar samt länkar till medicinska resurser som universitet, myndigheter och hälsovårdsföreningar.

Kort fakta om Plaquenil

Handelsnamn: Plaquenil
Läkemedelsform: filmdragerade tabletter
Dosering: 200 mg, 400 mg
Generisk status: Billigare generisk version finns tillgänglig.
Läkemedelsklass: Antimalariakinoliner, antirheumatika
Pris: Cirka kr 390.27 för tio generiska 200 mg tabletter.

Onlineapoteket tar emot de största kreditkorten: Visa, MasterCard och American Express. Vi accepterar även PayPal. För din sinnesfrid lagras kreditkortsinformationen inte på våra servrar. Vi delar inte dina beställningsuppgifter med tredje part. När du betalar för din beställning krypteras dina kreditkortsuppgifter och behandlas via en PCI-kompatibel betalningsgateway.

Vad används hydroxychloroquine för?

Plaquenil (hydroxiklorokinsulfat) är ett läkemedel som används för att behandla autoimmuna sjukdomar. Denna typ av sjukdom uppstår när kroppens immunförsvar angriper dess friska vävnad.

Läkemedlet, som ursprungligen godkändes för malaria 1955, har i årtionden varit godkänt som ett sjukdomsmodifierande antirheumatiskt läkemedel för behandling av reumatoid artrit (RA) och systemisk lupus erythematosus och används vid behandling av juvenil idiopatisk artrit, Sjögrens syndrom, som orsakar torra ögon och muntorrhet.             

För RA och lupus rekommenderas Plaquenil hydroxiklorokin som en sjukdomsmodifierare, vilket innebär att det:

 • minskar smärtan
 • minskar inflammationen
 • förhindrar ledskador
 • hjälper till att bibehålla den fysiska förmågan.

Utöver sina fördelar har Plaquenil visat sig: förbättra lipidprofiler; kontrollera glukos och minska risken för diabetes mellitus; minska risken för trombos hos vissa riskpersoner; behandla porfyria cutanea tarda, som är en sällsynt blodsjukdom. Även om Plaquenil ännu inte är ett FDA-godkänt behandlingsalternativ för det nya coronaviruset har vissa läkare börjat rekommendera läkemedlet. Du kan inte göra fel om du väljer att köpa Hydroxychloroquine online i Sverige.

Plaquenil för potentiell COVID-19-behandling

Ett coronavirus som identifierades 2019, SARS-CoV-2, har orsakat en pandemi av luftvägssjukdomar, kallad COVID-19. Vissa personer som infekterats med coronaviruset har mild COVID-19-sjukdom och andra har inga symtom alls. I vissa fall kan sjukdomen dock leda till andningssvikt, bestående skador på lungor och hjärtmuskulatur, problem i nervsystemet, njursvikt eller dödsfall. När pandemin först inleddes övervägdes Plaquenil och Ivermectin i Sverige som möjliga behandlingsalternativ. Forskare studerar aktivt medicinernas säkerhet och effektivitet vid behandling av sjukdomen.

En forskargrupp i Frankrike offentliggjorde resultaten av en studie med 20 coronaviruspatienter som behandlades med Plaquenil (600 mg dagligen). Efter 6 dagars behandling testade 70 % av Hydroxychloroquin-patienterna negativt för viruset, jämfört med 12,5 % i kontrollgruppen. Inledningsvis tillät Food and Drug Administration (FDA) att dessa piller användes i medicinska nödsituationer på grund av COVID-19. Och läkare på många sjukhus började använda hydroxiklorokin rutinmässigt till COVID-19-patienter. Men redan vid utfärdandet noterade FDA att en person endast bör använda läkemedlet när en sjukvårdspersonal anser att de möjliga fördelarna överväger riskerna.

Plaquenil för reumatoid artrit

Reumatoid artrit (RA) är en autoimmun sjukdom där kroppens immunsystem angriper sin egen vävnad. Det är en kronisk sjukdom som ökar i förekomst med stigande ålder, men den kan börja i vilken ålder som helst. Överskott av immunceller och immunproteiner översvämmar kroniskt lederna och annan vävnad och angriper dessa strukturer på samma sätt som de skulle bekämpa en smittsam organism.

Hydroxiklorokin kan vara ett utmärkt val för att minska symtomen på reumatoid artrit när det tas på rätt sätt. Ungefär 65 % av de personer som behandlas med hydroxiklorokin upplever en förbättring av sitt tillstånd. Plaquenil för reumatoid artrit fungerar inte direkt. Det kan ta 8 till 12 veckor innan symtomen börjar förbättras. Den fulla effekten av behandlingen kan ta upp till 26 veckor. Läkemedlet tolereras i allmänhet väl och har till och med befunnits vara totalt sett säkert för kvinnor som är gravida eller ammar.

Plaquenil för Lupus

Vid lupus, som är en autoimmun sjukdom, angriper ditt immunförsvar din egen kropp. Detta leder till smärta och svullnad i kroppen. I synnerhet kan lupus påverka huden, lederna och organ som njurar och hjärta. Man vet inte säkert vad som orsakar lupus. Tillståndet kan dock vara relaterat till din genetik, hormoner eller miljö.

Forskning om de omfattande effekterna av Plaquenil Hydroxychloroquine har avslöjat många viktiga fördelar vid behandling av lupus. Fördelarna inkluderar en minskning av antalet sjukdomsutbrott; förmågan att fördröja absorptionen av ultraviolett ljus; en minskning av skador från sjukdomen över tid. Med tanke på läkemedlets många och varierande positiva effekter och dess utmärkta långvariga säkerhetsprofil anser de flesta reumatologer att Plaquenilmedicinen bör tas av personer med lupus under hela deras liv.

Verkningsmekanism

Hydroxychloroquine har traditionellt använts som antimalarialäkemedel i områden i världen där tolerans mot läkemedlet inte har utvecklats. Även om den exakta verkningsmekanismen mot malaria är oklar är det känt att läkemedlet ackumuleras i malariaparasitens lysosomer, vilket höjer pH-värdet och stör parasitens förmåga att bryta ner hemoglobin. Detta förhindrar i sin tur parasitens normala tillväxt och replikation.

Hydroxiklorokin betraktas också som en DMARD och används för att behandla reumatiska sjukdomar som reumatoid artrit och systemisk lupus erythematosus. Vid inflammatoriska tillstånd verkar det genom att blockera toll-liknande receptorer på plasmacytoida dendritiska celler (PDC). Hydroxiklorokin minskar aktiveringen av dendritiska celler och inflammation genom att minska TLR-signalering. Den tollliknande receptorn 9 (TLR 9) känner igen DNA-innehållande immunkomplex och leder till produktion av interferon och får de dendritiska cellerna att mogna och presentera antigen till T-celler, vilket minskar den anti-DNA-autoinflammatoriska processen.

Hur ska detta läkemedel användas?

Detta läkemedel kommer i form av tabletter som tas genom munnen. Den finns i styrkorna: 200 mg och 400 mg. Plaquenil doseringen beror på flera faktorer. Dessa inkluderar bland annat:

 • typen och svårighetsgraden av det tillstånd som du använder läkemedlet för
 • din ålder
 • din kroppsvikt
 • andra medicinska tillstånd som du kan ha
 • biverkningar från piller.

Ta det enligt ett regelbundet schema, det vill säga vid samma tidpunkt varje dag. Om du missar en dos ska du ta den så fort du kommer ihåg den. Om det är mycket nära tiden för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätt med ditt normala doseringsschema. Att ta hydroxiklorokin med mat och/eller mjölk kan hjälpa till att förhindra magbesvär.

Vad är dosen för Plaquenil Hydroxychloroquine?

Den vanliga vuxendosen för behandling av malaria är 800 mg initialt, följt av 400 mg 6-8 timmar senare och sedan 400 mg efter 24 timmar och 48 timmar. Dosen för malariaprevention är 400 mg varje vecka med början 1 eller 2 veckor före exponering och i 4 veckor efter att man lämnat högriskområdet.

Den rekommenderade dosen för vuxna vid reumatoid artrit är 400-600 mg dagligen i 4-12 veckor följt av 200-400 mg dagligen.

Systemisk lupus erythematosus behandlas med 400 mg en eller två gånger dagligen i flera veckor och därefter 200-400 mg dagligen. Hydroxiklorokin ska tas med mat för att minska magbesvär.

Hur länge fortsätter behandlingen?

Det kan ta en viss tid innan medicinen börjar verka i din kropp. Och hur snabbt det fungerar beror på anledningen till att du tar läkemedlet. Att ta medicinen under hela sex månader kan hjälpa dig att besluta om du ska fortsätta med den.

Om du slutar med hydroxiklorokinbehandlingen i mer än några veckor finns det en risk att ditt tillstånd kan förvärras.

Var kan man köpa Hydroxychloroquine i Sverige?

Att köpa läkemedel online är ett problemfritt sätt att få dem levererade till din dörr. Ofta kan du behöva stå i kö i den fysiska butiken för att få dina mediciner. Det kan hända att när du kommer till butiken kan de ha tagit slut på ditt önskade läkemedel. Därför eliminerar onlineapotek allt detta krångel och ger dig en enkel mekanism för att köpa läkemedel online. Onlineapoteket kommer att berätta om Plaquenil finns i lager eller inte och besparar dig besväret att besöka butiken.

Här är de stora fördelarna med vårt onlineapotek:

 • Hydroxychloroquine receptfritt.
 • Bekvämlighet.
 • Flexibel leverans.
 • Minskad kostnad.

Förutom säkerhet garanterar onlineapotek bekvämlighet och minskar risken för att få COVID. Vi erbjuder snabb leverans så att du får det du vill ha, när du behöver det eftersom din hälsa är viktig för oss.

Alla läkemedelsbeställningar kontrolleras av vårt team. Vi är en säker webbplats och använder den senaste krypteringstekniken (SSL 128 bit) för att skydda dina personuppgifter och kreditkortsuppgifter. Navigera genom vår meny eller använd helt enkelt sökrutan för att hitta de rabatterade piller du behöver.

Hur mycket kostar Plaquenil i Sverige?

Priserna på läkemedel på ett onlineapotek är lägre än på ett fysiskt apotek. Detta beror främst på att det inte finns någon kostnad för att underhålla lokalen. Bortsett från det finns det inga driftskostnader för onlineapoteket. Det leder till en sänkning av läkemedelspriserna. Dessutom kan onlineapotek förvärva Plaquenil generiskt till en billigare kostnad än sina motsvarigheter. Vårt apotek kan spara både tid och pengar åt dig.

Topperbjudande: Spara dina pengar!

hydroxychloroquine köpa

PLAQUENIL 200 mg

kr390.27

hydroxiklorokin sulfat tablett, 10

Receptfritt
Läkemedel av högsta kvalitet
Pris på fyndpris

hydroxychloroquine köpa

PLAQUENIL 400 mg

kr661.88

hydroxiklorokin sulfat tablett, 10

Receptfritt
Läkemedel av högsta kvalitet
Pris på fyndpris

Priserna på Plaquenil kan också vara olika för varje styrka. Du kan köpa hydroxychloroquine för €3.45 per tablett när du köper från SE Pharmacy. Låt oss se hur mycket Hydroxychloroquine kostar per tablett med hjälp av vår jämförelsetabell nedan:

FörpackningPlaquenil 200 mg per tablettPlaquenil 400 mg per tablett
30 tabletterkr 825.58kr 1400.16
90 tabletterkr 2131.53kr 3614.99
180 tabletterkr 4090.44kr 6937.24
360 tabletterkr 8008.28kr 13581.74

Köp Plaquenil Hydroxychloroquine online med garanterat lägsta pris. Titta på kundrecensioner för att se hur nöjda andra är med sin erfarenhet.

Vad ska jag diskutera med min vårdgivare innan jag tar Plaquenil?

 • Se till att meddela dina andra läkare att du tar detta läkemedel. Varje person som börjar med detta läkemedel bör få en oftalmologisk baslinjeundersökning inom det första året och därefter regelbundna screeningar.
 • Berätta för din läkare om du har något av dessa tillstånd: psoriasis, porfyri, leversjukdom, alkoholism eller glukos-6-fosfatdehydrogenas (G-6-D) brist.
 • Rök inte när du tar antimalarialäkemedel, eftersom rökning faktiskt minskar fördelarna med dessa läkemedel. Personer med lupus bör faktiskt inte röka alls på grund av deras ökade risk för hjärt- och kärlsjukdomar.

Interaktioner

I de flesta fall behöver du inte vara orolig för läkemedelsinteraktioner när du tar hydroxiklorokin. Lista över läkemedelsinteraktioner med hydroxiklorokin: aminoglykosidantibiotika; läkemedel mot diabetes inklusive insulin; läkemedel mot kramper; andra antimalarialäkemedel som mefloquine, moxifloxacin; neostigmin; praziquantel (Biltricide); pyridostigmin; rabiesvaccin; agalsidas; ciklosporin; cimetidin; digoxin.

Kontraindikationer

Ta inte hydroxiklorokin om du:

 • är allergisk mot hydroxiklorokin eller någon av dess beståndsdelar
 • redan befintlig retinopati i ögat
 • användning hos barn under 6 år (200 mg tabletter som inte är anpassade för en vikt < 35 kg).

Hydroxiklorokin och alkohol

Undvik alkoholhaltiga drycker eftersom de kan öka risken för leverproblem när du tar detta läkemedel.

Kör inte bil, använd inte maskiner eller gör någon aktivitet som kräver vakenhet tills du är säker på att du kan utföra sådana aktiviteter på ett säkert sätt.

Användning under graviditet och amning

Hydroxiklorokin kan användas under graviditet om moderns tillstånd är allvarligt men du bör fråga din läkare om fördelarna och riskerna med att ta hydroxiklorokin när du är gravid.

Biverkningar

Plaquenil Hydroxyklorokin tolereras i allmänhet väl. Den vanligaste biverkningen är magbesvär. Detta kan ofta kan bekämpas genom att ta tabletterna med mat eller mjölk. Hudutslag kan förekomma hos patienter som är allergiska mot läkemedlet.

Ibland kan yrsel, suddig syn eller huvudvärk förekomma. När läkemedlet tas under en längre tid kan blekning av håret eller gråfärgning av huden förekomma. Blodproblem är mycket ovanliga med detta läkemedel, så medicinen kräver mycket lite övervakning av blodprover.